Instal·la aire condicionat al cotxe amb el teu taller de confiança

instala-aire-acondicionado-en-tu-coche-con-tu-taller-de-confianza

Amb l’arribada de la calor és quan millor detectem si l’aire condicionat del nostre cotxe té un bon funcionament o no.

A Tallers Colbo, mecànics de cotxe, oferim diferents solucions adaptades a el cas de cadascun dels nostres clients.

és important actuar amb aquest tema doncs la temperatura de l’interior del cotxe està relacionada amb la seguretat en la conducció. Apuntem més detalls sobre aquest tema en l’article que ens ocupa.

Recomanacions de la DGT

Ja fa molt de temps que l’aire condicionat o la climatització de l’interior de el vehicle no és considerada un luxe sinó una necessitat.

La DGT recomana mantenir una temperatura oscil·lant entre els 22 i 24ºC. La raó és únicament la seguretat. Sembla que quan es sobrepassen els 24ºC és més probable que el conductor senti més fatiga, el que es tradueix en: més errors al volant i menor capacitat de reacció per ser més difícil concentrar-se.

Els nostres serveis

Oferim els següents serveis per satisfer totes les necessitats del client:

 • Instal·lació d’aire condicionat per a vehicles que no ho disposen de base.
 • Recàrrega de l’aire condicionat.
 • Reparació de el sistema de climatització.
 • Òbviament, el factor més clar per detectar si es necessita una revisió és quan no s’expedeix aire fred. Però a més cal estar atent a si produeix cap mala olor, ja que podria ser indicatiu que hi ha un problema als mecanismes interns.

  Tot i que no detectis cap anomalia en principi, si en breu planifiques realitzar un viatge o trajecte llarg, és important que facis una revisió complerta.

  Certificarem que el circuit estigui en bon estat, netejarem els filtres i comprovarem que disposi de la pressió adequada.

  Mantenir una bona temperatura a l’interior del teu cotxe és possible amb l’aire condicionat si vas al teu taller mecànic de cotxes de confiança. En mans d’un professional, aquesta petita inversió compensarà amb escreix.

  Tallers ColboInstal·la aire condicionat al cotxe amb el teu taller de confiança