Com conduir correctament un cotxe elèctric

Com conduir un cotxe elèctric

És evident que no tots els cotxes es condueixen de la mateixa manera. Si un cotxe de gasolina no es pot conduir com un dièsel, també hem de tenir en compte que un cotxe elèctric necessitarà unes consignes determinades per conduir-lo. Així, gastaràs molt menys i estalviaràs. A continuació t’expliquem totes les claus.

Per conduir un cotxe elèctric a la perfecció és recomanable seguir els següents consells:

Conduir amb suavitat. Accelerar repentinament i frenar en sec són coses que no van bé per cap tipus de cotxe. Per això, a l’hora de conduir un cotxe elèctric també es recomana una conducció eficient, accelerant progressivament i frenant de forma perllongada i suau. Així optimitzarem la recuperació de l’energia cinètica.

Utilitzar el mode ECO. Podríem comparar-ho amb el mode d’estalvi d’energia del telèfon mòbil. Tot i que es compta amb menys prestacions, es regenera més energia en aixecar el peu de l’accelerador i s’amplia l’autonomia del vehicle.

Prevenir el consum. Quan volguem emprendre un trajecte, sigui del tipus que sigui, és recomanable pensar en el nivell de càrrega del vehicle i en l’autonomia que ens proporcionarà.

Recarregar sempre que sigui possible. Els punts de càrrega per a vehicles elèctrics no abunden en el nostre país, per la qual cosa és recomanable que recarreguem sempre que ens trobem amb un.

Moderar l’ús del climatitzador. Com depèn de la càrrega elèctrica, hem de tenir en compte l’autonomia de la que disposem per optimitzar la càrrega i allargar-la al màximo.

A Colbo creiem que amb aquests consells la teva conducció de vehicles elèctrics serà excepcional. A més, pots informar-te més àmpliament posant-te en contacte amb nosaltres.

Tallers ColboCom conduir correctament un cotxe elèctric